Pelikasvattajien verkosto

Pelikasvattajien verkosto on valtakunnallinen asiantuntija- ja ammattilaisverkosto, joka pyrkii edistämään myönteistä ja vastuullista pelikulttuuria ja siitä käytävää julkista keskustelua, sekä ehkäisemään pelaamisesta syntyviä haittoja.

Verkostossa on ammattilaisia muun muassa seuraavista organisaatioista: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Verke - Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehittämiskeskus, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset ryMediakasvatusseura ry, Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry, Mediakasvatuskeskus Metka ry, Peliraati.fi, Helsingin kaupunginkirjasto, Vantaan kaupunginkirjasto ja Kirjastojen valtakunnalliset verkkopalvelut, Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveysvirasto, Suomen lautapeliseura ry sekä Helsingin nuorisoasiainkeskus.

Verkosto on kaikille avoin ja olet tervetullut liittymään Facebook-ryhmäämme.

Ota yhteyttä verkostoon

Pelipäivän suojelija

Kansallisella pelipäivällä on vuosittain vaihtuva suojelija. Mikäli yrityksenne tai organisaationne haluaa Kansallisen pelipäivän suojelijaksi, ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: verkosto[at]pelikasvatus.fi.

2015

Suojelijaa ei ole vielä valittu.


2014


2013