Tulosta

Tuotatko verkkosisältöjä lapsille ja nuorille? Osallistu kilpailuun!

Julkaistu .

Parasta sisältöä lapsille -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin lapsille ja nuorille tarkoitettua laadukasta verkkosisältöä Euroopan alueelta. Kilpailuun toivotaan osallistujiksi sellaisia verkkosisältöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia oppia, pelata ja saada uusia virikkeitä. 

Lapsille parhaiten sopivien verkkosisältöjen palkinnot jaetaan Suomessa kahdessa sarjassa. Aikuisten ja lasten tuottamalle verkkosisällölle on omat sarjat. Lapset ja nuoret voivat osallistua joko yksin tai ryhmänä (esim. koululuokat tai nuorisoryhmät). Aikuisten kilpailuun voivat osallistua niin media-alan ammattilaiset kuin media-alan opiskelijat ja harrastajat.

Kilpailuun osallistuva sisältö voi olla missä muodossa tahansa esim. verkkosivusto, blogi, video, sovellus tai peli – kunhan se on suunnattu lapsille tai nuorille. Sisältö voi olla joko kilpailua varten tuotettua uutta sisältöä tai jo olemassa olevaa sisältöä. Laadukas verkkosisältö ruokkii lapsen mielikuvitusta, laajentaa sosiaalista ja kulttuurista ymmärrystä, syventää oman itsensä ja ympäristön tuntemusta sekä vahvistaa osallisuutta yhteiskunnassa.

 

Kilpailuaikaa on 6.10. asti, jonka jälkeen tuomaristo kokoontuu valitsemaan voittajat. Suomessa kilpailua koordinoi Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskus. Kansallisen kilpailun voittajat pääsevät kilpailemaan euroopanlaajuisista palkinnoista.

Osallistumisohjeet ja arvostelukriteerit 

Lisätietoja: projektipäällikkö Suvi Tuominen, puh. 0295 338 009, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Lue lisää blogista